title image

Bedrijf

OVER ONS

Mila by Van Gennip, een nieuw dames badkleding merk uit de stal van Van Gennip Textiles. Van Gennip is een familiebedrijf dat als importeur en exporteur al meer dan 25 jaar actief is in de bad- baby en kinderkleding.

HET VERHAAL VAN, VAN GENNIP TEXTILES

Toon van Gennip werkte voor een agentschap met een flink aantal textiel klanten in België en had zo ervaring met retailers en verkoop. Mieke van Gennip had de knowhow van badkleding vanwege de verkoop van badgoed en babykleding op de markt in jaren ’80. Deze ras ondernemers durfden op 1 december 1990 de stap te maken om voor zichzelf te beginnen en Van Gennip Textiles b.v. is geboren. In 2009 werd het bedrijf door Mark en Leon van Gennip overgenomen, zij leiden Van Gennip Textiles sindsdien.

 

Sinds 1990 voeren we onder andere de merken “Lentiggini”, “Dirkje” en later “DJ Dutchjeans” kinderkleding. Vanaf de start hebben we een goede ervaring in badkleding, pasvorm en het logistieke gedeelte van de im- & export opgedaan. Omdat we met een vast aantal leveranciers in badkleding werken komt dit de kwaliteit en pasvorm ten goede. We zijn erop gericht om langdurige relaties op te bouwen met zowel onze leveranciers als onze klanten om een win-win situatie te creëren.

 

De betrouwbaarheid van ons familiebedrijf alsmede de financieel sterke positie heeft veel vertrouwen geschept bij onze klanten, dit heeft als resultaat trouwe en vooral tevreden klanten.

In 2014 ontving Van Gennip de Graydon award, een award die toegekend wordt aan de top 3% financieel sterke bedrijven in de branche.

 

Onze no-nonsense mentaliteit, kostenbeheersing en korte lijnen zorgt ervoor dat we een zeer goede marge richting de retailer kunnen bieden en een goede consumentenprijs.
Door de korte lijnen kunnen we snel schakelen en zijn we zeer flexibel. Signalen vanuit de markt worden hierdoor snel opgepikt en vertaald naar verbeteringen en vernieuwingen. Het luisteren naar de klant “en er echt iets mee doen” is een van de dingen die onze klanten waarderen in Van Gennip Textiles.

 

Van Gennip verkoopt zijn merken in meer dan 50 landen wereldwijd. Medio 2016 heeft Van Gennip Textiles 25 fulltime medewerkers en is nog steeds groeiende. De backoffice bestaat uit enthousiaste medewerkers die het klantbelang voorop stelten en ondanks hun ruime ervaring nog een vrij jong team is. Door te werken met jonge enthousiaste medewerkers krijgen we constant een nieuw inzicht in processen en technologieën.

 

Doordat vernieuwen en verbeteren hoog op onze agenda staat, zijn we altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om onze klanten te ontzorgen. Zo hebben we begin 2015 onze retailer app ontwikkeld, waardoor onze klanten alle belangrijke facetten van zaken doen met Van Gennip gemakkelijk en snel overal ter wereld 24u per dag kunnen worden ingezien vanaf hun mobiele apparaat. “Download ook nu onze app op inde Apple Appstore of via Google Play”.

 

Onze b2b webshop is ook een van de tools om de onze klanten te bedienen, hierop is onze voorraad realtime te zien en kan er, ook via de app, gemakkelijk en snel na besteld worden.

DE LANCERING VAN MILA

Vanuit onze bestaande klanten rees de vraag voor een exclusievere lijn die beter gepositioneerd is in verkooppunten en vaste verkoopprijzen. Daaruit is de Mila collectie ontstaan, die vanaf 2015 geleverd is aan geselecteerde retailers en met succes.

 

Op dit moment is Mila beschikbaar bij meer dan 200 retailers in Nederland, Belgie, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en zelfs in de Verenigde emiraten, met over 250 verkooppunten zien we in Mila een snelgroeiend badkleding merk. Check onze store-locator voor een verkooppunt dicht bij u in de buurt!

 

De Mila collectie richt zich op de zelf bewuste 30+ vrouw in het middensegment. Het principe exclusief maar toch betaalbaar is zeer aantrekkelijk voor de eindconsument.

 

Mila is een smaakvolle collectie met exclusieve prints en top pasvorm. De Mila collectie heeft een aanvangsprijs voor cup maten in bikini’s vanaf € 34,95 en een topprijs van € 54,95 voor de meest uitgewerkte badpakken met soft cups, cup maten met power-net.

 

Niet alleen de bikini’s zijn in cup maten verkrijgbaar, maar ook vele tankini’s en badpakken zijn beschikbaar tot F cup. In dezelfde prints worden ook strandjurkjes aangeboden. Voor een compleet concept & kleuren beeld in uw winkel of webshop!

 

Interesse om Mila op te nemen in Uw assortiment? Laat U overtuigen in een van onze showrooms, op een van onze (inter)nationale fashion beurzen of plan een afspraak op locatie met een van onze enthousiaste vertegenwoordigers!

ONZE ANDERE MERKEN